(Ponuda) Vozila > Plovila > Čamci sa kabinom

Sredjen brod

Postavi na Facebook
Cena: 6 000 eur
Lokacija:

Beograd (011)

Prodajem kompletno ofarban i peskiran brod, stavljen anti algin, motor Parsun 15 ks/4 T,60 sati rada, --potrosnja 2-3l na 1h sa originalnim daljinskim komadama, nova struja, nova instrument tabla sa osiguracima, radio stanica, muzika. . . Moze zamena. . . OGROMNA KABINA, stajaca visina, PRAVI PORODICAN BROD! ! ! Plovidbena dozvola. Registrovan za 10 ljudi.

Brod mozete pogledati u marini kod restorana "Kraljicin vagon" u Makisu. Snimak broda mozete pogledati i na you tube kanalu:

ukucajte "sredjen brod"!

Ovaj oglas je postavljen u saradnji sa mojaladja.com. Obavezno pogledajte ovaj portal za ljubitelje nautike gde možete potražiti savete u forumima, chatovati sa ljubiteljima vode i pronaći korisna uputstva, knjige i druge informacije u veži sa plovidbom.

(Ponuda) Vozila > Plovila > Čamci sa kabinom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde