(Ponuda) Poljoprivreda > Poljomašine

Prskalica Morava 100 lit odlicna

Postavi na Facebook
Cena: 300 eur
Lokacija:

Ostale lokacije

Na prodaju Moravina prskalica kapaciteta 100 litara sa kompletnom opremom, crevo duzine 100 metara u kompletu sa pistoljem za prskanje. . . Inace prskalica je u potpunosti ispravna i funkcionalna 100% garantujem. . .
Moguca prodaja bez creva i pistolja cena 250e. . . Osnovna namena je zaštita od bolesti i insekata zasada manjih voćnjaka. Prskalica je osmišljena tako da su motor, pumpa i rezervoar smešteni na kolicima sa dva točka, koja se pomeraju ručno. Rezervoar služi za skladištenje rastvora pesticida ili insekticida u vodi, a pumpa koju pogoni motor služi za rasprskivanje tečnosti pod pritiskom.

Tečnost izlazi iz rasprskivača sa podešajućim mlazom u vidu kapljica i zadržava se na stablu granama i lišću drveća u celju suzbijanja bolesti i štetočina.

U toku rada se uključuje hidropneumatski mešač sa zadatkom stalnog mešanja tečnosti i održavanja podjednake koncentracije rastvora.
Za sve ostale informacije slobodno pozovite i pitajte, hvala. . .
Pogledajte i nase ostale oglase. . .

(Ponuda) Poljoprivreda > Poljomašine
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde