(Ponuda) Usluge > Servis, popravka i održavanje

Polovna stomatoloska oprema

Postavi na Facebook
Cena: dogovor
Lokacija:

Novi Sad (021)

Servis stomatološke opreme prodaje Generalno remontovane stomatološke aparate. Obezbeđen prevoz i montaža, kao i garancija godinu dana. Mogućnost opremanja kompletne ordinacije. Uz opremu ide i potvrda o ispravnosti opreme koja je potrebna za otvaranje ordinacije. Crteži i savet za izvođenje instalacija. Boja tapacirunga po želji.
Servisom stomatoloske opreme bavimo se od 1998. Godine, a svoju firmu Eliks dental smo osnovali 2004.godine sa sedistem u Futogu.
Od tada pa do danas se bavimo servisom I prodajom stomatoloske opreme i proizvodnjom rezervnih delova za stomatoloske aparate (kompletan Jugodentov proizvodni program rezervnih delova).Odrzavamo kompletnu opremu u stomatoloskim sluzbama u vise domova zdravlja kao i sa mnogim privatnim stomatoloskim ordinacijama u Srbiji i Republici Srpskoj.
Takodje smo i sertifikovani servis Kavo i Adec opreme.
Za sva pitanja ili informacije stojimo Vam na raspolaganju: 064/117-1002;021/895-695
Adresa:Zdravka Celara 100

(Ponuda) Usluge > Servis, popravka i održavanje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde