(Ponuda) Usluge > Prevoz robe i putnika

POSAO PREKO INTERNETA - Dodatna zarada od kuće

Postavi na Facebook
Cena: dogovor

SIGURAN INTERNET POSAO u legalnoj američkoj marketing kompaniji, gde na svom računaru obavljate poslove prodaje, reklamiranja i promocije. Obezbedjena kompletna obuka na našem jeziku sa sponzorom i radnim timom. Zarada po učinku, redovna mesečna isplata na Payoneer MasterCard. Nema obaveznih kupovina ni članarina. Idealan stalan ili dodatni posao od kuće. Prilika da izgradite stabilan biznis i trajne mesečne prihode kroz slobodno vreme na internetu. Nije leteći posao, brza zarada, klikanje na reklame, popunjavanje anketa, piramide i slično!

Ja sam Zlata Marković, SFI Gold Team Leader, u kompaniji radim već dve godine. Potrebni su mi vredni i ozbiljni saradnici koje ću obučiti za samostalan rad i zaradu.
Uslovi: stabilna internet konekcija, 25+, osnovno poznavanje rada na računaru i ozbiljan pristup poslu.

PRIJAVE do 1. septembra (+šansa za početnih $250)>> http://sfioglas01.blogspot.rs/
KONTAKT: internetzarada021@gmail.com

(Ponuda) Usluge > Prevoz robe i putnika
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde