(Ponuda) Nekretnine > Stanovi > Kupoprodaja

POSAO OD KUĆE PREKO INTERNETA

Postavi na Facebook
Cena: dogovor
Lokacija:

Beograd (011)

Broj soba:
Sprat:
Lift:
Površina (m2):
Grejanje:

SIGURAN ONLINE POSAO u legalnoj stranoj kompaniji, bez skrivenih troškova i članarina. Redovna mesečna isplata na Payoneer MasterCard. Više načina zarade: promocija i prodaja proizvoda, širenje mreže, aukcije, igre itd. Obezbedjena besplatna obuka na srpskom jeziku uz 24/7 podršku sponzora i radnog tima. Radite iz svoje online kancelarije sa kompjutera. Uslovi su osnovno znanje rada na računaru, stabilna internet konekcija i redovan rad. Engleski jezik poželjan, ali nije neophodan. Obezbedite trajne mesečne prihode kroz slobodno vreme na internetu. Potrebno 10 ozbiljnih saradnika, prijava odmah.

DIREKTNA PRIJAVA: www.sfi4.com/16190240.3/Register
INFO, KONTAKT, PRIJAVA: www.sfioglas01.blogspot.rs

Ja sam Zlata Marković, domaćica i mama troje dece iz Novog Sada. Od 2015. sam medju deset najuspešnijih sponzora u SFI. Vodim tim sa preko 4000 članova. Nudim 100% legalan posao saradnika i lidera u stabilnoj kompaniji sa svetskom reputacijom. Nije potrebno prethodno iskustvo, posle registracije prolazite kroz obuku. Ono sto naučite primenjujete na internetu i tako ostvarujete zaradu. Trebaju mi vredni, ozbiljni i posvećeni saradnici koje ću obučiti za rad. Iskoristite šansu, pokrenite svoj posao i izgradite online prihode.
Pogodno za zaposlene (kao dodatna zarada), nezaposlene, domaćice, majke, invalide, penzionere, studente... sve koji su punoletni i provode dosta vremena na internetu.

PRIJAVA, INFORMACIJE I KONTAKT na stranici (u pretraživač):
Moj Kompjuter - Moja Kancelarija

(Ponuda) Nekretnine > Stanovi > Kupoprodaja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde