(Ponuda) Vozila > Plovila > Čamci sa kabinom

Albin 25 8.30 x 2.60

Postavi na Facebook
Cena: 6 500 eur
Lokacija:

Beograd (011)

Albin 25 , Norveske proizvodnje, Poliester, 8.30 x 2.60 , Restauriran, Odlican porodicni brod sa dve kabine i dosta prostora. Korito kao novo, Nova Tenda, Prozori, Platforma, Teleflex, Predvidjen za vanbrodski motor. Rezervoar za vodu i za gorivo, ringla na gas. Fabricke klupe sa boksovima. Potrebno jos malo po zelji srediti enterijer. Brod ima sve regularne papire. Moze i varijanta sa motorom Honda 25 ks 4t onda je cena 8000 e. Za ozbiljnog kupca - dogovor.

Ovaj oglas je postavljen u saradnji sa mojaladja.com. Obavezno pogledajte ovaj portal za ljubitelje nautike gde možete potražiti savete u forumima, chatovati sa ljubiteljima vode i pronaći korisna uputstva, knjige i druge informacije u veži sa plovidbom.

Oglašivač: slavkor
064/988-9376
Oglašivač nije ostavio email adresu
(Ponuda) Vozila > Plovila > Čamci sa kabinom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde