(Ponuda) Vozila > Plovila > Čamci sa kabinom

čamac za ribolov i uživanje

Postavi na Facebook
Cena: 2 000 eur
Lokacija:

Beograd (011)

Čamac sa kabinom radjen 2001 godine , registrovan do 19.06.2016. gabarita /dužina preko svega 6,60 širina preko svega 1.91, visina trupa 0,70 -1,80 bez motora . Od opreme koja ide uz njega poseduje kompletna gabaritna svetla . solarnu ploču , radio , komande sa volanom, plinski šporet sa dve ringle i bocu od 3kg itd . Dosta podvozan, dosta boksova za opremu , dva po potrebi tri kreveta , kao stvoren za ribolov i rekreaciju .

Ovaj oglas je postavljen u saradnji sa mojaladja.com. Obavezno pogledajte ovaj portal za ljubitelje nautike gde možete potražiti savete u forumima, chatovati sa ljubiteljima vode i pronaći korisna uputstva, knjige i druge informacije u veži sa plovidbom.

(Ponuda) Vozila > Plovila > Čamci sa kabinom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde