(Ponuda) Industrija i zanatstvo > Ugostiteljska oprema

Bormid Pozega

Postavi na Facebook
Bormid Pozega
Cena: 1 eur
Lokacija:

Ostale lokacije

Preduzeće BORMID je osnovano 1970 godine i od tada jako uspešno posluje sa velikim brojem zadovoljnih klijenata kako u zemlji tako i u inostranstvu.
Nase prostorije smo opremili mašinama za kompletnu preradu lima, od sečenja, presovanja, probijanja, savijanja, hemijske pripreme za zaštitu metala elektrostatičkom plastifikacijom i samom plastifikacijom.
Proizvodnja: metalnih montažnih rafova, gondola, regala, arhivskih stalaža (polica), perforiranih panoa za alate, trgovinske, servisne i magacinske namene, elektro i garderobnih ormana, školskog, predškolskog i kancelarijskog nameštaja. Površinska zaštita svih proizvoda je plastifikacija.
METALNE MONTAŽNE POLICE, imaju široku upotrebu u opremanju poslovnog prostora i domaćinstva.
Odlikuju se:
Lakom montažom
Velikom nosivošću
Velika statička stabilnost
Veliko iskorišćenje prostora

Police su plastificirane u srebrno sivoj boji
Mogućnost izrade po dimenzijama, kao i izbor boje.
Za vise informacija pozovite nas :
031/3817351;063/685218

(Ponuda) Industrija i zanatstvo > Ugostiteljska oprema
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde