Pomoc / Informacije "Vaš katalog" (oglašavanje sa više artikala)
Na ovoj stranici smo pokušali da odgovorimo na najčešće postavljana pitanja u vezi kataloga. Ako niste našli odgovor na Vaše pitanje, pišite nam na informacije@oglasnatabla.rs Odgovaramo na sva pitanja.
Šta je Vaš katalog?
Vaš katalog je namenjen oglašivačima (privatnim osobama, organizacijama i frimama) koje prodaju više artikala u isto vreme. Otvaranjem kataloga, stičete mogućnost da lakše administrirate Vaše oglase (lakše postavljate, brišete i menjate oglase), da postavite Vaš logo i da opišete ukratko o Vama.
Da li otvaranje kataloga nešto košta?
Otvaranje kataloga kao i postavljenje oglasa u katalogu je potpuno besplatno.
Kako otvoriti katalog?
Za otvaranje kataloga je potrebno da se prvo registrujete (naravno besplatno). Kada u vrhu stranice kliknete na "Vaš katalog" Kliknite zatim na plavi link "Registrujte se".
Koja je razlika između korisničkog imena i naziva firme/ogranizacije?
Korisničko ime je ono ime koje koristite da bi ste se prijavili na sistem kada dodajete, brišete ili menjate oglase, znači kratko ime za log-in. Ime firme/organizacije je ime koje se prikazuje kada neko otvori Vaš katalog.
A šta ako nisam firma/ogranizacija?
Katalog može da otvori bilo ko, znači i privatno lice. U tom slučaju nije potrebno da se popuni deklaracija. Umesto "imena firme", napišite Vaše ime ili nešto što je zajedničko za sve predmete koji oglašavate.
Kako postaviti oglase u katalog?
Posle registracije (prvi put) ili logovanja u Vaš Katalog kliknike na dugme "Vaši oglasi" a zatim kliknite na dugme "Novi oglas".
Kako da izmenim ili obrišem oglas u katalogu?
Posle logovanja u "Vaš Katalog" kliknike na dugme "Vaši oglasi" a zatim na dugme "Obriši" ili "Izmeni" pored oglasa koji želite da izmenite ili obrišete.
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde