Pomoć / Informacije
4. Verzija za mobilni telefon m.oglasnatabla.rs Na ovoj stranici smo pokušali da odgovorimo na najčešće postavljana pitanja u vezi mobilne verzije naše oglasne internet prezentacije. Ako niste našli odgovor na Vaše pitanje, pišite nam na informacije@oglasnatabla.rs Odgovaramo na sva pitanja.
Šta je to verzija za mobilni telefon?
To je verzija internet stranice oglasnatabla.rs koja je prilagodjena za lako i jednostavno pregledanje i pretraživanje oglasa na Vašem mobilnom telefonu.
U čemu je razlika između mobilne verzije i osnovne verzije internet stranice?
Mobilna verzija je pojednostavljena i optimizovana za ekran mobilnog telefona koji je dosta manji u odnosu na ekrane stonog kompjutera ili laptopa. Takodje je stranica optimizovana tako se se brzo učitava (veza na mobilnom telefonu je relativno spora u odnosu na kablovsku ili drugu internet vezu), a samim tim je i protok u megabajtima manji što čini pretraživanje ove internet stranice jeftinijim obzirom da se internet preko mobilanog telefona naplaćuje po megabajtu
Zašto preko ove verzije ne mogu da se postavljaju oglasi?
Mobilna verzija je tako napravljena da se njoj može pristupiti sa apsolutno svakog telefona koji ima opiciju za pretraživanje po internetu. Postavljanje oglasa zahteva korišćenje tehnologija koje se razlikuju od modela do modela telefona, kao i od operativnog sistema do operativnog sistema. Čak i kad bi uspeli da stranicu prilagodimo za većinu modela i operativnih sistema uvek bi postojao odredjeni broj telefona koji ne bi imali ovu funkciju, što izaziva frustraciju kod korisnika. Zato smo obezbedili mogućnost postavljanja oglasa SMS-om, kojom apsolutno svaki korisnik moze da postavi oglas, cak i ako poseduje telefon sa kojim ne može da pristupi internetu. Za detalje pogledajte rubriku „Postavljanje i pretraživanje oglasa SMS-om“ u rubrici Pomoć-Informacije.
Šta znači simbol „»»“ ispred naslova oglasa?
To znači da oglas ima jednu ili više fotografija.
Da li mogu automatski da okrenem oglašivača (bez prekucavanja broja)?
Da, kliknite samo na broj telefona i Vaš telefon će Vam dati opciju da direktno okrenete oglašivača.
Da li mogu da pošaljem email oglašivaču?
Email možete da pošaljete sa telefona ako kliknete na "Pošalji mail oglašivaču". Ova funkcija će Vam raditi čak i ako Vaš telefon ne može ili nije podešen za slanje emailova.
Kako biram kategorje i podkategorije?
Kategorije i podkategorije uvek birate klikom na „Izaberi kategoriju“, čime vas se automatski prikazuje lista oglasa u toj kategoriji ili podkategoriji. Biranjem sledeće podkategorije, izbor se sužava na samo tu podkategoriju, i tako dalje. Ako ste se predomislili i želite da izaberete drugu kategoriju, posle klika na „Izaberi kategoriju“ kliknite na „Povratak na glavne kategorije“
Kako biram lokaciju?
Lokaciju birate klikom na „Izaberi lokaciju“ i odabirom željene lokacije. Ako ste se predomislili i želite da izaberete drugu kategoriju, posle klika na „Izaberi kategoriju“ kliknite na „Svi oglasi bez obzira na lokaciju“.
Kako da se vratim na početnu stranicu?
Na početnu stranicu se uvek možete vratiti klikom na logo oglasnatabla.rs.
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde